Sunday, September 30, 2012

Giveaway diperpanjang 1 minggu lagi! Ayo ikutan! ^^

Hi semuanyaaa..

Ada kabar gembira nih, buat temen-temen yang belum ikutan giveawayku dengan Shabang Shabang, gak usah khawatir..

Karena giveawaynya diperpanjang sampai 1 minggu lagi!

Giveawaya Shabang copy

Jadi, giveaway akan ditutup tanggal 7 Oktober, ini berarti masih ada 7 hari lagi buat kamu berpartisipasi..

Buat yang belum tahu caranya, ada 2 cara untuk ikutan :

clip_image002

A. Untuk para blogger:

-Membuat posting dengan tema: masalah kulit atau tentang skincare yang digunakan/ingin dicoba karena efeknya, tidak harus skincare Korea kok.

- Diminta memberikan link back ke www.shabangshabang.co.id dalam posting tersebut. Misalnya: Kulit gue kan jerawatan nih, lagi mencari solusi trus temen gue rekomendasi Jejubija Series dari Innisfree. Ya semacam itu deh, bisa juga linknya hanya: bisa beli di Shabang Shabang.

- Setelah posting, jangan lupa link postingnya ditaruh di komen post ini ya.. atau juga bisa share di page Shabang Shabang ya… Be creative! ^^

clip_image004

B. Untuk non blogger:

- Share posting giveaway ini atau posting tentang Shabang Shabang atau share di twitter/ FB dengan mention @OrderShabang, di FB kalau sudah like page Shabang Shabang bisa langsung mention @Shabang Shabang

- Sebelumnya, follow Twitter https://twitter.com/OrderShabang atau like FB https://www.facebook.com/shabangshabangIndonesia dulu ya…

Terus, hadiahnya ada buanyaaaakkk…

未命名_副本

Ini dia!

- Untuk Blog Posting: 2 pemenang dengan hadiah masing-masing voucher belanjaRp 200,000

- Untuk Twitter & FB: 2 pemenang dengan hadiah masing-masing voucher belanjaRp. 100,000

- Paket mask/pack (isi 5 pcs) untuk 5 pemenang yang beruntung akan diundi dengan random.org

Yang ikut blog posting boleh ikut kontes Twitter & FB, tapi gak bisa jadi pemenang di keduanya, mana yang lebih besar aja. Total ada 9 pemenang lho! Banyak kan..

Ayo buruan yang belum ikutan ditunggu yaaaaaa…

^___^

Tuesday, September 25, 2012

Beauty Blogging: It’s about Quality

Hi everyone!
I think it’s time for me to share some of my beauty blogging knowledge to you.. After all, beauty blogging is not only about review and tutorial, right? It’s about sharing your experience in all things related to beauty … and blogging too.

Monday, September 24, 2012

Clinique Luncheon With Beauty Bloggers! ^^

Hello everyone!

I’m back with an event report.. :)

Last week, I got an invitation from Clinique Indonesia for a luncheon event with Rick Felecia, Regional Education Manager, Clinique Asia Pasific.

Remboelan Restaurant Plaza Senayan

Sunday, September 23, 2012

Mask Time! Cel Derma Hydrogel Mask Review

Hello everyone!

After in the previous post writing about makeup stuff, I think it’s time for skincare! ^^

I have 2 masks to be reviewed on this post, so here’s the first one..
Cel Derma Priscilla 2

Sunday, September 16, 2012

Thursday, September 13, 2012

Valentina by Valentino–Perfume Review

Hi everyone.. Time for perfume review! For today’s post, I have the lovely “Valentina” by Valentino.

Maybe you’re already familiar with Valentino as a really famous fashion brand, so you can imagine how excited I was when I got the invitation to the launch event.. ^^

Monday, September 10, 2012

Wednesday, September 5, 2012

How I got this “Fire” Hair

No, I did not put this hair on fire,hahaha..

Although when I did the bleaching, my hair really felt like burning! T____T

Well, no pain, no gain.. :)

***

Since the Dove posts, my hair was really getting better and so I decided to try new hair color!

I chose bright red color because I think I've tried most of the brown colors for the past few years, so what now? RED!

My inspiration was coming from Park Bom 2ne1, who looked absolutely gorgeous in red hair..

tumblr_m48npqv7Nn1rum37jo1_500i3BRiFDriFs6U

Tuesday, September 4, 2012

Clio Gelpresso Swatches & Review

Hi everyone!
In this post, I will swatch & review the remaining of the Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner, you can read my previous post about it HERE.

The texture is like crayon, it’s creamy yet still pretty solid, so you can draw the line easily...

If the tip is getting short, you can twist it to make it longer and use the sharpener to make the tip sharp again. Just like mechanical pencil! And it’s waterproof too!

You can get this on stock in Oyo Balada Facebook Page.

First is the blue one! ^^

Clio Blue_副本_副本_副本