Sunday, July 29, 2012

Dove Hair Fall Treatment Conditioner

Hallo semuanyaaaa..

Aku kembali dengan review Conditioner dari Dove Hair Fall Treatment nih.. :)

Yuk langsung kita lihat ada apa aja..

clip_image001

Saturday, July 28, 2012

Dove Hair Fall Shampoo result

Hi semuanyaaaa..

Masih inget kan postingan kemarin  tentang aku nyobain shampoo Dove Hair Fall Treatment?

Ini dia reviewnya! ^^

Friday, July 27, 2012

Jeng jeng jeng!

Hallooooooo...
Masih ingat kan dengan postinganku yang berjudul "Toloooooong"?
Waktu itu aku bercerita tentang rambutku yang memang lagi rontok banget.. :(
Setelah sekian lama mencari solusinya, aku menemukan...
Ini dia!
#jengjengjeng

Thursday, July 12, 2012

Clio Kill Brown & Gelpresso Golden Black Review

Hi everyoneee…

Annyeong haseyoooo… ^^

Now I’m back with review for a famous Korean eyeliner product, CLIO!

Clio All

I was offered by Patricia, who owns an online shop in Facebook to do a review for Clio eyeliners, you can check out her Facebook page in HERE and HERE.

She imported all of these from Korea so you can be sure you will get all the original products! ^^

The first one I’m gonna review is this:

Monday, July 9, 2012

Tolooooooong… :(

Hallo semuanyaaa…

Untuk post kali ini, aku ngebahas soal rambut.

Banyak yang bilang kalau rambut itu mahkota perempuan, dan harus dijaga keindahannya..

Ya menurut aku sih wajar aja, karena emang aku itu sayang banget sama rambutku.. yang panjang ini :)

Mungkin kalau kalian ngikutin perkembangan rambutku yang sering banget diwarnain..

(biasanya tiap 3 bulan sekali), pasti udah ngerti kalau aku itu paling suka gonta-ganti warna rambut..

Ini contohnya:

Wednesday, July 4, 2012

So Lovely & Chic - Signorina by Salvatore Ferragamo

Hi lovelies!

Today I want to share about Signorina, Salvatore Ferragamo newly launched perfume! The name ‘Signorina’ comes from Italian language which means young woman.  Here’s the event report and review.. :D

Signorina by Salvatore Ferragamo display copy

Tuesday, July 3, 2012

New logo & Namecard + Update! ^^

Hallloooo.. #wavehands

There are little updates that I would like to share with you all..

Tadaaaaaa….
IMG_3925_resize_副本
Yup! I have a new logo and namecard already! :D